



Camden Climate Citizen Panel -Session 2 06/07/23

Start	Length	Session and Purpose
5:00	30min	 Set up To ensure room and resources are prepped and ready for delivery
5:30	30min	Welcome PMsTo start to welcome any PMs that arrive early into the space
6:00	30min	 Introduction and Welcome To build connection between panel members To provide a clear overview of the session purpose
6:30	5min	Ways of workingTo confirm how the Panel wants to work together
6:35	25min	Climate Resilience Plan Overview To deepen understanding of climate resilience
7:00	15min	Break
7:15	65min	Climate Resilience Plan - Group Discussions To deepen understanding of what is happening in Camden to adapt to climate change, to explore what more could be done and how to communicate action with residents
8:20	10min	Close
8:30	30min	Debrief